God Jul och Gott Nytt fiberår.

Vilket år vi har gått igenom. Vi har grävt nästan 12 mil i vått och torrt. Massor av snö i början av året sinkade en del men grävarna gav sig inte utan kämpade på. Alla markägare var inte på fiberns sida men vi har ändå hittat vägar framåt. Massor av diken har blivit rensade på köpet. Vi har fått en del extra gupp på grusvägar som vi hoppas sätter sig och så småningom kommer det inte märkas alls att vi grävt ner fiber. Ja det står ett antal skåp här och där men de kommer vi snart också att vänja oss vid.

Fler än 240 st har fått igång abonnemang och surfar och tittar på TV genom fibern. Själv har jag fått fram slangen men har ingen fiber inkopplad ännu. Installationer kommer att återupptas den 14/1 och pågå ca 4-5 veckor framåt. Så när februari har passerat så hoppas jag att vi kan använda fibern i stort sett allihop. (Gåshult kommer vi till så småningom men får tyvärr vänta lite)

Vi är någorlunda i fas med budget och vi kommer ha en del bestyr med att mäta in , besiktiga, dokumentera, redovisa för att få ut bidrag, göra bokslut m.m, m.m. Så bara för att fibern fungerar så är inte allt klart….

Stort tack till våra grävare från Erntssons som har kämpat på ända sedan 20171115. På slutet så har vi haft några ytterligare grävare som hjälpt oss att komma i mål. Tack också till er.
Lycka till med kommande projekt !

Här är en länk till några fiberbilder som är tagna under året….

https://photos.app.goo.gl/cD81ESaSix1ZKMFt5