Fibergrävning pågår….

Grävmaskinerna tuggar på och tar sig framåt. Några dagar har varit kalla och snöiga men annars är de i gång för fullt. Arbeten pågår i Kattryd och närmar sig Hult. Samtidigt pågår arbeten i Grimmered tillsammans med Sandhults El som vi samförlägger med.

Vi vill uppmärksamma att ni är försiktiga om ni måste passera dem under arbetet. Håll ordentligt avstånd och sök ögonkontakt innan ni passerar så att vi inte får några incidenter.

Vi har fullt upp med att få alla papper klara som tex markavtal och avtal med vägföreningar. Vi hoppas på förståelse att det kan bli mindre ändringar under arbetets gång på grund av att förutsättningarna inte alltid är som vi trodde från början.

Clas har närmaste kontakten med entreprenören. Stefan jobbar med att registrera in avtal och skickar brev och mejl i massor, pengar behöver också komma in. Helena jagar fastighetsägare som inte finns….? Niklas stakar och levererar slang, Leif fixar med noden i Klockargården, Hans skriver protokoll och Bobby fixar med allt möjligt.  Utanför styrelsen så har vi också hjälp av Arne som stakar och jagar in avtal längs gravrydsvägen. Bosse hjälper också till med diverse sysslor.

Vill du också vara med och bidra ? Ta då kontakt med någon i styrelsen !

Ja det är många som lägger ner otaliga timmar för att det här ska bli så billigt och bra som möjligt.

Det känns fantastiskt att det nu börjar bli verklighet med ett fibernät i Bredared.

Styrelsen